miercuri, 16 martie 2011

Danutz se intoarce

Danutz se intoarce!
Si de aceasta data vine cu un film review.
Dupa ce ne-a prezentat productia “Let me in”, astazi vine cu ceva proaspat.
Danutz, ai cuvantul.

“Season of the Witch” (trailer) este ultimul film lansat cu Nicolas Cage. Acel actor molcom, cu tonul vocii ca o fetita minora, melancolica si excitata. Cu mersul gâb si stramb si parul lung, lins si cu chelie in frunte.
In film mai joaca Hellboy (Ron Perlman) si fetita, acum adolescenta, din “The Ring” (cel putin seamana) care initial are rolul de vrajitoare, care mai tarziu se transforma in Gollum (LotR) si mai apoi intr-un Gremlin.

Filmul a primit note bune pe IMDb si pe The Movie Times asa ca am fost tentat sa-l vizionez. Am pornit in minte cu “The Sorcerer’s Apprentice”, gandind ca nimeni nu-i intr-atat de tembel sa puna acelasi actor intr-un film cu un titlu si pe o tema aproape identica. Asteptam ca in secunda 2 sa vina Nicolaus sa faca vreo vraja sau vreun truc cu carti, dar nu, de data asta sta cuminte si nu face absolut nimic. Nici nu ai impresia ca e actorul principal.
Mai este un actor, un copchilandru, ce seamana izbitor cu Jay Baruchel (din the sorcerer’s apprentice), dar il cheama Robert Sheehan. Un fatalau care in viata reala il vad umbland cu pantalonii stransi pe glezna si cu turul pantalonilor la genunchi, dand astfel impresia, pe langa faptul ca e un mocofan, ca mai e si un cacacios.

Nu va asteptati sa vedeti un film specific lui Cage si nu incercati sa faceti analogia intre acesta si “The Sorcerer’s Apprentice”. Cu toate astea il recomand, impreuna cu Calutz, caruia ii dau cuvantul sa va explice cum l-a lovit pe el idea filmului. Calutz?

Calutz: Pe mine asa m-a lovit filmu! ->

2 comentarii:

  1. Nu stiu de ce dar filmele cu Nicolas Cage nu imi par credibile. Nu are forta, nu are har, parca ai pune o lingura de otet pe tortul de la majorat.

    RăspundețiȘtergere
  2. adevarat graiesti drag coleg. nu are farmec. e sec, e fara fler sau carma. dar, dintr-o lista de filme recent aparute, am ales fugitiv unul care avea un cast cu oameni cunoscuti. Doar nu era sa aleg "american poop movie" sau "the chronicles of narnia". promit ca data viitoare ma axez mai mult pe "vad eu ce" si nu pe actori. ms de comm

    RăspundețiȘtergere

Ce zici?