sâmbătă, 26 martie 2011

Cosmoprostan

Tin minte ca acum ceva timp am prins o revista Cosmopolitan in maini si am rasfoit-o din curiozitate. M-au luat nervii cand am vazut ineptiile scrise acolo. Se pare ca singurele informatii pe care femeile le au despre barbati sunt: ne place berea, ne place fotbalul (mie nu), ne plac femeile goale/pornografie si in mare parte suntem ghiolbani, mai ales daca nu le rasfatam asa cum scriu ele acolo ca trebuie sa o facem.

SHUT UP OR I'LL BITCH SLAP YOU!

In schimb sunt atat de egoiste incat stiu totul despre ele. Ce creme sa foloseasca pentru maini in caz ca le-a atins un cersetor din gresala, unde sa aplici crema daca te ustura. Ce crema sa aplici pe frunte, in cur si pe coate, stiu tot despre creme de zi, de noapte, de ochi, de buze, de labe, de celelalte buze, de gaoz, de frunte,etc, si le au pe fiecare dintre acestea.
ma rog… ma pierd in subiect. Am ajuns la partea aceea din revista (trai in 2 parca, nush) unde, la baza unei pagini scria asa: “deblocheaza-l emotional” intrebandu-l: care este eroul preferat al copilariei tale. UN DRAC… iti zice Han-tatar chestii tembele ca astea. Credeti barbatii tot copii daca ii intrebati dinastea. Chiar nu stiti nimic despre noi! O sa va zicem despre eroul preferat daca stim ca dupa aceea faci pe eroina, tarandu-te in genunchi pe langa pat, legata la ochi si cu gura deschisa.
Daca eu as face o revista care sa aibe acest tip de subiect in ea, as scrie asa:
Deblocheaz-o emotional, adu-o la realitate. Intreab-o: daca as lua parte la un accident in care sa-mi pierd amandoua mainile, la cererea mea, m-ai scobi in nas?
Iar de aici subiectul va lua diferite drumuri. Ex:
Ea: Nu, nu te-as scobi. As lua o batista si ti-as sterge nasul in cel mai bun caz.
Tu: atunci inseamna ca nu ma iubesti!
Ea: ba da te iubesc dar nu pot sa te scobesc in nas, nu-i normal! (argument: bad a e prea normal, tu esti anormla)
Tu: … (dupa o pauza, ca sa-i dai impresia ca a castigat discutia)… eu te-as scobi pe tine!

Acum ca v-am captat atentia, vreau sa vin cu o intrebare pe care am planuit-o inainte de toata povestea asta:
Crezi ca e normal ca la cei 24 de ani ai mei, unul dintre testicole sa-mi fie mai mare decat……celelalte doua?
…si sa arate ca un pui de pasare de abea iesit din ou?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce zici?