miercuri, 19 ianuarie 2011

Film review by Danutz

Il stiti deja pe Danutz. S-a gandit sa ne avertizeze cu privire la un film. SI ui la el cum da din laba! :)) "Hey you guys! sau Bai baietzi!" Photobucket

“The Expendables” sau “Mercenarii de la azilul de batrani”. In ordinea varstei de la mic la bicentenar avem pe Jet Li, Dolph Lundreeng, Jason Statham, Eric Roberts, Randy Couture, Steve Austin, Arnold Skwartsenegger, Sylvester Stallone si Mickey Rourke. Un cast cu media de varsta putin peste 90 de ani.

Un cast cu actori ce au jucat doar in “filme cu batai” si cu HUA-IA sau cum BOOM-BOOM care le vedeai cand erai mic pe casete VHS impreuna cu tot neamul impreuna cu venici, catei si purcei. Iar sub stralucita si glorioasa conducere a lui Sylvester Stallone, filmul a iesit minunat….atat timp cat vrei sa te uiti la el de pe video si traiesti in Bangladesh.

Din cast a mai facut parte si Giselle Ittie, femeia cu moaca de cal sau femeia jumatate iapa de care se indragosteste Stalone. Care la sfarsit n-o pupa ca e rushinos ori se gandeste ca poate totul duce mai departe si la ceva serios si considera ca tre sa-si fac provizii de Viagra pt toata viata ca s-o sature pe iapa…asa ca nu se baga si se intoarce la civilizatie impreuna cu mosnegii lui ghei si chinezutzul Li. Uitasem sa mentionez ca mare parte din actiune se petrece pe-o insula unde se cultiva Coca. Intreg filmul bazandu-se pe uciderea maimutoiului cu muci cu ciclu jucat de un tip la care i-am uitat numele.

Una peste alta, filmul a fost comedie, nu actiune. Vazand atatea explozii ca in anii 90, atatia batrani care incearca sa fuga dar e vizibil cum li s-a scos bastonul de care se sprijina cu ajutorul tehnologiei.

Partea cea mai comica e sfarsitul. Unde se vede exact stilul de director de film, expirat, a lui Stalone. Baietii pleaca victoriosi din grajdul-club, pe motociclete. Pe fundal se aude piesa “Boys Are Back in Town” din anul 3 dupa Hristos iar cei Trei, patru, cinci, opt, cati or fi, pe motociclete care mai decare, plus chinezutzul Li pe un scuter…puncte puncte, The end – CAST, etc…

Tre sa fi acel tip de persoana care sta cu parintii lui/ei, care n-au casa….si care-s morti, deci tre sa fi cu capu’ in pamant ca strutzul ca sa te uiti la acest film si sa-ti placa.

Te scutesc eu de efortul de a-l descarca si gresala de al cumpara pe DVD. Filmu nu merita vazut. Daca il vizionezi o faci degeaba. E ca si cum cumperi un inel unei personae fara maini sau o pereche de adidasi lu unu care si-a pierdut picioarele sub rotile trenului. DEGEABA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce zici?