vineri, 14 ianuarie 2011

Noapte la club

NU sunt om de club. Nu-mi plac. Dar fac un efort cel putin odata pe an de a trece pragul unuia. Si de fiecare data cand o fac, regret. In orasul unde stau nu s-a auzit de un club normal ca de altfel in toata Romania. Invatati de mass-media, fiecare “clubber” are impresia ca un club tre sa fie combinatia dintre o nunta si-o petrecere de moguli unde se etaleaza avutiile vestimentare si ifosele.

Nu sunt om de club de genul acesta, sunt om de club unde se danseaza. …Pe muzica normala, care nu e luata de la radio, si la care ulterior ii este adaugat un “beat” pe care ai face spasme ca un epileptic daca l-ai auzi la rece.

Tin minte pe cand bateam si eu cluburile cel putin odata la luna (pe la 17-19 ani) ca se dansa pe tot. Pe muzica cu melodie macar. Si nu se prea tinea cont de ritm. Se tinea cont de cum poti sari in sus mai tare. Dar se tinea cont de melodiile cu dans prestabilit gen Macarena unde toata lumea dansa umar la umar, mai putin eu, care incercam sa invat in fiecare saptamana aceleasi dansuri. Mana stanga-drapta in fata, mana la cot, cealalta…pasul 3 manile dupa cap, dupa aceea pe sholduri, si HA! Si te intorci…sau cum era Macarena?

De asemenea, serile retro erau pline de ABBA si alte trupe de oldies pe care le cunosteai si le puteai fredona melodiile. Azi se aude din boxe Voltaj cu 20 de ani, si melodii de la inceputul lui 2000. Daca asta inseamna retro, atunci eu sunt pensionar.

Si oamenii s-au schimbat. Nu vezi fir de om normal. Ne-am clasificat cu totii. Eu unul fac parte dintre oamenii aia prosti imbacati in club, la care nu-i pasa cum ii sta nuj-ce pe el, si care merge acol sa danseze, nu sa dea 15 lei pe-o bere putina la 330ml. De obicei sunt singurul de acest gen in club, chiar daca ma duc cu prieteni.

Mai este grupul ala de hipsteri cacaciosi care au intotdeauna masa si considera ca acest lucru e cool. Clienti fideli localului in cele mai multe cazuri, stau in haita si vaneaza vizual orice prospatura care intra pe usa. De obicei n-au succes la agatat femele decat in cazurile cand vin de prin afara orasului si respectivele nu-i cunosc.

Exista si un grup de femele asemanatoare hipsterilor cacaciosi, care sunt borshite iar data expirarii le-a trecut de mult in acel local. Toata lumea le cunoaste si nimeni nu mai vrea sa auda de ele. In general aceste antilope fara picioare, devorate de dorinta de a se etala, de a fi vazute, de a se face cunoascute si in fine, de a cuceri un mascul cu basculanta, muncitor mocofan pe bani multi, traiesc de pe un weekend pe altul cu gandul doar la seara in care ajung in club. Fac sacrificii enorme cu banii parintilor si incearca din rasputeri de a nu repeta acelasi rand de haine pe care l-au purtat acum un an. De obicei dauneaza la portofelul celui cucerit si fac vanzare deosebita la magazinele de haine. Umbla si ele in turma precum vacile dar vaneaza solo nu la comun deoarece in multe cazuri se lasa cu bataie.

Acest tip de fete sunt intr-atat de cretine incat considera masina de spalat un lucru prea complex. Stau confuze in fata ei. Trebuie facut un program special de spalare pt ele numit “ma doare in pula, spalale!”

Mai exista cateva specii de supozitoare ambulante precum fosila tocilara si pestele cu par slinos. Fosila tocilara de obicei vine ca atasament la grup si este speriat de orice misca. De asemenea, daca ceea ce misca are 2 picioare si se presupune ca intre acestea are o grota si nu un par, fosila tocilara pe langa ca este speriat mai este si excitat. Il gasiti in coltul clubului, in coltul grupului cu care a ajuns acolo cu mana in buzunar (facand un gioco di putza probabil) dand stangaci din piciorul drept contratimp pe ritmurile din boxe, in semn ca danseaza si este si el cool ca intelege ca acolo e muzica.

Pestele cu par slinos face referire exact la ce puteti citi. E tipul, de cele mai multe ori creol, care a venit la cules de cretine cu ifose mai multe decat neuroni. Se plimba de colo-colo prin local la vanat si vrea sa vrajeasca cu parul putin lung, dat peste cap, lins cu gel, asemena barbatilor latino. Daca gaseste proasta, o seduce cu vorbe strigate in ureche dupa cum urmeaza: hai papusha sa te sui la mine in BEMEWE, ca am bani sit e fac printzesa. Sa mor io ce mishto esti sa moara mama ca esti misto, sa mor io! Etc etc etc…

Mai este un rand de oameni care ma enerveaza la culme. Genul de fete ori cu bani ori cu prea multa scarba de restul lumii. Aceasta scarba le provoaca la un tip infect de comportament care te duce cu gandul la gesturi criminale. Le-as da repetat cu o ranga intre dinti pana le tocesc gingiile. Nici faptul ca sunt mult prea futabile nu ma impiedica sa fac acest lucru. Fata de club danseaza atat de langorios si in ciuda pulii incat i-as cara picioara in cur pana face burta de gravida. Exista cateva 3 tipuri de fete: frumoase futabile, mai putin frumoase si cele umflate, pocite si scarboase. Ele nu fac parte din nici o categorie din cauza singurului neuron care il impart la comun. Pacat ca esti proasta FA! Ca altfel te lasam sa mesteci putin salam barbos. Nu ma atrage deloc faptul ca pui mana pe bar si te inclini la 90 de grade incet si greoi ca o baba de 100 de ani. Crezi ca esti sexy. Poate esti pt rocilaru din colt sau pt peste dar aia care au minte te-ar bate daca n-ar sta umflatul cu mushchi si ceafa de porc la usa. Sunt scortzoase de parca cineva sa cacat in cafeaua lor de dimineata. Repet, le-as da cu o ranga in gura pana le sare botoxu pe perete. Asta e, prea mult respect de sine te face egoist

Mai sunt si ocazionalii. Batraneii cu bani sau strainii. Astia sunt mai batrani decat cacatul de dinosaur si am inteles ca unii dintre ei sunt chiar atat de in varsta incat au avut ca animal de casa un pterodactil.

Mai sunt minorii. Baietasi care inca mai cant ape autobus cu colegii “98 de elefanti, se leganau, pe o panza de paianjen…” si fetitele alea care tocmai au trecut de primul lor ciclu. Apropo, stiti cum se numesc ele, fetele care tocmai au trecut de primul lor ciclu? R: monociclu.

in alta ordine de idei...era sami fut calculatoru ca nu mai am net... da am pula prea mare si numi incapea pe gaura de la usebe

plus ca mi-e frica sa nu iau vreun virus.

Si mai faceam si copii-calculatoare dinalea de mana cu care calculezi temela la mate in clasa a 3-a. Dar nu-i dau nimic. Ar vrea el (calculatorul). Asta e... Prea mult respect de sine te face egoist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce zici?