miercuri, 6 aprilie 2011

Homo retardus 3

Troleam de curand pe internet. Si normal, dau peste un fraier care poate face totul fara sa gandeasca iar urmarile pentru el intotdeauna vin ca o surpriza. O alta specie de homo retardus. Putin mai destept ce-i drept, dar tampit ca sa faca ceea ce-a facut. Si ce-a facut? S-a gandit el in iluminarea lui ce e cu lumea asta. De ce sunt lucrurile asa cum sunt si nu invers, asa cum vrea el. De ce totul e stricat? Asa ca si-a pus niste intrebari la care i-am dat eu raspunsul. Si nu va explic, m-a enervat la culme, d-aia mi-am permis sa scriu cum am scris (R:). Intr-o zi, cam pe cand vei implini vreo 20 de ani, daca inca nu i-ai implinit, viata te va lovi in mufa aia de tampit a ta, plina de bube, raie si cosuri. Si ramai prost... ca e vizibil ca acum esti. Deci no sa ai scapare.
1.
I: De ce lumea comanda un cheeseburger dublu, o portie mare de cartofi prajiti si un cola light?
R: Ca e prosti la cap. Daca ar exista ar comanda un cheeseburger dublu light, o portie mare de cartofi din soia si un regular cola. Ii munstra constinta de grasi.

2.
I: De ce putem gasi un loc de parcare rezervat pentru handicapati in fata patinoarelor?
R: Pt ca handicapat nu inseamna ca e in scaun cu rotile neaparat. Poate nu are o mana, nu vede cu un ochi. Si ce daca are numa un picior, asta inseamna ca nu poate patina?

3.
I: De ce cuvantul “abreviere” este atat de lung?
R: De ce cuvantul prescurtare e atat de lung iar cuvantul streang are 7 litere si doar o singura silaba? Mumata de destept, te crezi buricu pamantului!

4.
I: De ce sucul de lamaie este facut din arome artificiale si detergentii de vase se fac cu lamai adevarate?
R: Auzi, da măta stie? De unde pisicii lu’ soacrata ai scos-o si pe asta? Cam multe lamai totusi. De unde vin oare? Le cacă tatăto? Si daca tot esti asa de destept, dute si bea detergent de vase!

5.
I: De ce pentru a inchide programul Windows, trebuie apasat mai intai pe “START”?
R: Ca sa intrebe cainele tau, d-aia! E normal sa apesi acolo pt ca fiecare lucru are un inceput. Zici “start the shut down sequence”.

6.
I: De ce nu se fac conserve cu hrana pentru pisici cu aroma de soareci?
R: Pentru ca sunt greu de prins, greu de transat, iar fiindca in fabricile de mancare pentru animale lucreaza de obicei femei, iar acestea sunt speriate de soareci, raspunsul e prea logic ca sa mai fie explicat.

7.
I: Fiecare avion este dotat cu doua cutii negre, indestructibile. De ce nu se construiesc avioanele in intregime din acest material?
R: Din acelasi motiv pentru care sucul este facut din arome artificiale. 1: materialul nu il caca tatăto. 2: materialul e prea scump 3: din motivul ca in momentul prabusirii unui avion este obligatoriu sa moara oameni, oricum suntem prea multi. La fel si cu aroma de lamaie, care e cancer…tre sa-l facem, suntem 7 miliarde doar.

8.
I: De ce daca zborul avioanelor este din ce in ce mai sigur, aeroportul se numeste “terminal”.
R: Pentru ca acolo ti se termina cursa. Si nu te lega de cuvinta daca nu sti ce inseamna, ca ma leg eu de măta si in ea am intrat si-am analizat-o de atatea ori pe cat intra oamenii in terminalul aeroportului din NY.

9.
I: De ce apasam mai puternic pe tastatura telecomenzii atunci cand bateriile sunt pe sfarsite?
R: Pentru ca suntem retardati. Asta in caz ca tu si cu neamu tau de drajeuri de caca faceti asta. Eu n-o fac. Nu banuiesc prin absurd ca mi-e stricata telecomanda sau vreun buton ci ma gandesc direct ca mi-e gata bateria. Si atunci fac doua lucruri: ori imi iau baterie noua, ori ma duc si schimb de la buton.

10.
I: De ce se spala prosoapele, daca e de presupus ca atunci cand ne stergem ar trebui sa fim curati?
R: Pentru ca slinosii ca tine nu se stiu spala peste tot. In special in cur si totusi te stergi acolo. Daca nasu tau infundat de muci cu ciclu nu se trezeste sa miroase un prosop dupa a 2-a sau a 3-a folosire ca sa vezi ca pute, inseamna ca din fostul tau prosop alb acum poti face hartie igienica cu 80% bumbac 20% cacat pur.

11.
I: De ce pilotii kamikaze purtau casca de protectie?
R: 1: Ca sa nu dea cu capul de peretii din carlinga, astfel sa se ameteasca si sa nu isi atinga tinta. 2: Fiinda in casca sunt plasate microfonul si castile! 3: Ca să intrebe măta.

12.
I: Cum ajung sa fie puse panourile cu inscriptia “INTERZIS A CALCA IARBA” in mijlocul peluzei?
R: 1: E logic, pe sub pamant, cu ajutorul cartitelor angajate de primaria in proprietatea caruia se afla gazonul. 2: Ar fi o varianta cu elicopterul. 3: Cand s-a pus semnul acela cu “Nu calcati iarba” regula nu era stabilita inca. 4: Cineva cu un brat extensibil a pus semnul acolo.

13.
I: De fapt, atunci cand omul a descoperit ca vaca da lapte, ce cauta el de fapt in acel moment?
R: E logic, gay people au existat inainte de asta. Iar inainte lor au existat zoofili. Or fi vrut sa suga cucuruzu la vreun bou. Nu ti-ai pus intrebarea, pula boului cum a fost descoperita? Cu ocazia asta iti zic si un banc. Un tip inalt ii trage un pumn la unu mai mic. Asta zambea. Ala mare il intreaba: “De ce razi ma?”, Ala mic: “Nu rad, asa e gura mea pentru ca atunci cand eram mic, ma trimis mama sa mulg vaca.” Ala mare: “Si ai mulso?” Ala mic: “da, dar era bou!”

14.
I: De ce desteptul ala de Noe nu a strivit cei doi tantari?
R: Ar fi doua variante. 1: Pe vremea aia tantarii erau cat porumbeii. 2: tantarii faceau sex in curu unei vaci, deci practice erau ascunsi.

15.
I: Oare lucratorii de la fabrica de ceaiuri Lipton au pauza de cafea?
R: Au pauza si atat. Numa măta bea cafea in pauza de la service, ca e proasta si puturoasa. In pauza de la servici fumezi sau futi femeia de service (care e măta).

16.
I: De ce oile nu intra la apa cand ploua si lina da?
R: Pentru ca nu e toarsa. Lana lor e naturala. Covorul din lana de ce nu intra la apa ca si creierul tau cand a inventat toate intrebarile acestea stupide?

17.
I: De ce magazinele deschise 24 de ore din 24 au incuietori?
R: Pentru ca in Romania s-a inventat chiulul de la servici. Pauza de tigara sau de masa in care nimeni nu face cu randul la casa ci merg cu turma in depozit sa traga una mica. Pentru ca exista 1 Mai. Pentru ca noaptea se inchide si se seveste doar pe geam. Pentru ca, in cazul in care exista doar un vanzator, i-o trebui si lui sa inchida ca sa se duca sa se cace.

18.
Si pentru cel care a inventat toate aceste intrebari tampite: esti cretin ca n-ai raspuns la asemenea lucruri! Cand mata era insarcinata cu tine, te-a scapat din pizda in cap pe gresie, te-a strans cu farashu, te-a spalat cu Tix, ti-a dat un pumn de algocalmin si te-a indesat la loc!
Iar voi, de sunteti curiosi de lucruri simple, nu mai postati intrebari aiurea ca sa aiba prostii la ce se gandi. Lasati-i sa le moara neuronul, asa scapam de ei.
DECI:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce zici?