luni, 25 aprilie 2011

Romanii au "talente"

Romanii au talent...dar nu la noi in tara.
aici, talentul nu este exploatat... ci prostia, aurul din rosia montana, si silicoanele lui Simona Sexual.
ACUm ceva vreme am intalnit un articol pe Pro Tv despre acel baiat care guitza.

Tanarul bacauan Narcis Ianau a impresionat o tara intreaga cu vocea sa, de la emisiunea-concurs „Romanii au talent". Acum, oamenii intorc capul dupa el pe strada si ii cer autografe oriunde se duce. Nici infatisarea nu mai este cea de altadata. Narcis nu mai iese in oras fara gel in par, fond de ten discret, o esarfa in jurul gatului si gulerul ridicat. „De cand am aparut la televizor, m-am schimbat. Ma cunoaste lumea si am simtit nevoia sa imi imbunatatesc infatisarea. Sunt atent la detalii" – asta ne spune el.

OK, fratilor. Eu nu doresc ca Narcis sa castige "romanii au talent". El nu are un talent ci are un defect. Nu are coaie! Si daca totusi le are, atunci ce are el nu e talent ci un dar care il are un barbat la o suta de mii de nasteri.
Mi s-a pus pata pe moaca lui. Daca am sa fiu prin Bacau, am sa-i dau cu bocancu in dantura aia de iepure pocit.
De ce? pt ca e un hipster imputit ce se vrea femeie. Iar daca nu reuseste sa fie femeie, atunci e un gheu fara dar si poate.

L-as mai bate din cateva motive:
1: "Narcis nu mai iese in oras fara gel in par". Nu-s impotriva, dar frate, mai lasa capul sa respire, nu tre sa fi cretin in fiecare zi. Ai aparut si tu odata la TV si te dai vedete. Daca ai fi fost copilu sau fratele meu mi-ar fi fost rusine. TE-as fi inchis in beci, ti-as da filme porno si laba de mancare iar la desert cate o femeie in calduri, ca sa-ti revii.

2: "fond de ten discret". NU, asa ceva nu se poate. PLM, daca vrei sa scapi de hudele alea de pe fata, nu folosesti noroi de femei. Te dai cu o crema anti-acnee. Daca ti sa caca pisica in casa, nu astupi cu nisip ci iei farasul si matura si scoti cacatu de acolo. Cam asa e si cu tine Ianau mârlău. Astupi cacat cu fond de ten. Cred ca arati jalnic.

3: "o esarfa in jurul gatului si gulerul ridicat". Astea sunt semne de hipster. Sper din inima sa te prinda un roacker care intr-adevar are un talent (canta la chitara, stie si din voce, stie ce e aia bere si asculta muzia buna), si sa te bata pana te caci corzi vocale. Vreau ca roakeru ala sa ti le bage pe gura, sa le faca nod si sa ti le lege de omuletu din gat. Poate asa nu ti-o mai iei in cap.

NU am chef sa scriu dar sunt nevoit. Incepe emisiunea intr-un sfert de ora.
DUpa parerea mea, Valentin Dinu este cel mai bun dintre toti acolo. Ii doresc tot binele din lume chiar daca nu castiga. SPer sa incheie un contract cu o casa de discuri sau cu un impresar bun. Iar pentru Ianau: "Un bol de sloboz de cal la doamna va rog"!

Talentele romanesti se vad si la Britains got talent. SPer sa va placa... (click).

5 comentarii:

  1. votul meu e dat deja. merge la tanara aceea rotunjoara care danseaza la bara

    RăspundețiȘtergere
  2. hm, conte? am simtit eu ca nu esti om de rand! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. un om de randul 3 sunt princi, un conte amestecat printre duci si regi.

    RăspundețiȘtergere
  4. ala are coaiele pe dinauntru, cre'ca.

    RăspundețiȘtergere
  5. da, le are pe dinauntru. mai precis, in stomac deoarece si le-a mancat :D

    RăspundețiȘtergere

Ce zici?