vineri, 24 decembrie 2010

Ajun

Bate tziganu la poarta...iara!

si suna, si iara bate si iara suna... vrea sa-mi cante steaua sus rasare! Si vor sa-mi vada instalatia de craciun, multicolora,...ca fusta lu mama lor de corturari. DRACI si DUMNEZAI! inclesta-v-as caini turbati de urechi si sa le dau foc la coada.

M-am saturat de croncanituri in ajun!

Rasfoind cateva site-uri am dat de unul care il apreciez de ceva vreme. Alice, prietena deja cu vechime scria un post pe Alice in WOndernet:
"Și tot astăzi, Elena Udrea, în calitate de nutriționist, recomanda cu căldură o cură de detoxifiere în luna ianuarie, care trebuie urmată neapărat după mesele îmbelșugate de Sărbători. Sfatul îi viza desigur pe bătrânii care stau la cozi interminabile noaptea în ger pentru a primi o plăsuță cu un litru de ulei, un kg de zahăr și un kg de făină sau pe cei care au împrumutat câțiva bănuți de la CAR pentru a-și lua o crenguță în loc de brad de Crăciun? Sau pe salariații cărora le-au fost tăiate 25% din salarii și care și-au drămuit banii pentru a putea lua măcar o ciocolată copiilor în loc de jucării? Într-adevăr, mesele acestor români – ce reprezintă majoritatea populației țării – sunt cu adevărat atât de îmbelșugate încât este necesară o detofixiere! Nutriționiștii trebuie să ia în calcul de acum înainte faptul că și pâinea și apa, dacă sunt consumate în cantități considerabile, necesită o asemenea curățare a organismului."

Vis-a-vis paragraful din postul de mai sus vreau sa adaug asa:
cei care fac ciroza la ficat de la vin facut din pastile, se ingrasa de la paine si fac varice la picioare fugind dupa cumparaturi (sunt ironic) va recomand multa miscare dupa craciun.
Recomand, pt baieti, 100 de metrii garduri in barbosu gol prin gradinile vecinilor. De ce goi? ca sa sariti mai mult ca sa nu va prindeti coaiele in garduri. Genoflexiuni in curu gol pt fete, cu riscu sa va intre calcaiele in pizda. Asta de cate 3 ori pe zi pt a face corp frumos. De revelion, cat si dupa, sex mult pentru a arde alcoolul si caloriile depuse dupa masa "imbelsugata".

Si apropo de mancare, ieri am trecut pe langa un tomberon cu gunoi ce mirosea a bomboane si a dulciuri. Mi s-a facut pofta dar n-am servit......................fara sa intreb.


NU UITATI DE .... NEW old SCHOOL music!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce zici?