sâmbătă, 27 noiembrie 2010

iCur sau iCap?


Nu stiu cum se face ca in fiecare zi ma scol tot astazi. Cei ala viitor?
va zic eu ce e ala viitor! APPLE!
da, apple computers, inventatorii Macintosh. Dac n-ati auzit de MAc, ati auzit de iPhone.

ei bine, astia s-au gandit sa faca pe desteptii mai mult decat trebuia. sunt genul de firma care pun acelasi nume in toate produsele lor. "i" (a se citi "ai") e trademark-ul lor. un cacat pansat, deghizat in rahat, un ciorap murdar (TM Zoabba).

Cand aud de vreun nume cu “I” in fata, sunt mai nervos decat un pitic cu un yoyo. Mai nervos decat un albinos care sta la ocazie pe timpul unei furtuni de zapada. Mai nervos decat un cocoshat la un concurs de limbo. Mai nervos decat un pianist intr-o fanfara care marshluieste cantand. Mai nervos decat un tzantzar intr-o fabrica de manechine de plastic. Mai nervos decat un gras cu maini scurte care tre sa se stearga la cur.

mocofanii astia vor sa reinventeze viitorul. totul sa fie mai simplu, usor de utilizat, doar la o atingere. NU-I asa! e mult mai complicat, iti fura abilitatea de a invata ceva, de a buchisi un nou obiect. cu alte cuvinte, te face mai BOU. UN CACAT murdarit cu cacat domnii mei de la S.C. Mărul S.R.L

sa pui un "i" in fata oricarui produs nou nu e un lucru misto, nu suna stralucit, ci doar de-an boulea. suna stricat, suna expirat, monoton, pueril, futut si de-an pulea.

zic asta, deoarece am observat cateva tendinte ale lor, urmatoare inventii, nimicuri nefolositoare.

Deja ne sunt cunoscute iPod, iPod Touch, iPhone, iPad. dar ceea ce nu stiti e ca dobitocii vor sa ne faca viata atat de usoara incat adauga pe piata, pt oamenii puturosi, iCup, un dispozitiv asemanator cu un termos, care vine conectat la calculator, iar in el se toarna cafea/ceai si el incalzeste orice e acolo. Porcarii!
Urmeaza si iGuit- chitara, iSmell- deodorant (misto traducere: eu put :)) ), iPottie-buda/WC, iPot-ghiveci de flori, iBal-ochi tehnologizat cu GPS google maps si alte tampenii, iThink cozy- masina in forma de mar, iLite un bec in forma de mar, iWatch- ceas de mana, iBoard-placa de skateboard, iPuff-tigari,
iRing-inel logodna apple, iCon-icoana, iQuench-extinctor de foc, iPiano-pian, iLighter-bricheta.

Ma gandeam ca mai lipseste ceva. iPula! si ca sa vezi, au inventat-o si pe aia! se numeste iBrator. nush cat succes va avea sau cate din produsele de mai sus vor iesi pe piata. Un lucru e cert, iMinte mai buna decat ei ca sa nu cumperi tampenii de genul.

Eu doar un lucru le doresc la S.C Mărul S.R.L, o usa in gura (ca si baietelului din imagine) si iLuatPula doar pt ca nu-si mai schimba numele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce zici?