duminică, 14 noiembrie 2010

Elementul chimic FEMEIA

1. DESCOPERITA: De mult timp de un chimist pe nume ADAM. Data descoperirii este necunoscuta.

2. SIMBOL: FM

3. APARITIA IN NATURA: peste tot atunci cand nu o cauti si nicaieri atunci cand e cautata. De obicei apare in locurile cu populatie umana.

4. OBTINERE: La inceput a fost preparata dintr-o coasta; cu timpul, insa, datorita evolutiei, se prepara din gresala. Se presupune ca reactia de sinteza ar fi Fe+Me+Ie=Femeie.

5.
GREUTATE ATOMICA: Se cunosc mai multi izotopi: izotopul "snur" (45 kg), izotopul "dama bine" (55 kg), izotopul "forme pline" (65 kg) si izotopul "batoza" (>100 kg). Datorita acestor izotopi elementul nu are un loc bine stabilit in sistemul periodic al elementelor.

6. RASPANDIRE: Se gaseste in natura, in stare libera sau in combinatii.

7. PROPRIETATI FIZICE: Suprafata este acoperita in general, cu un strat de pudra. Se gaseste in patru stari de agregare: stare amorfa (pana la 16 ani), stare cristalina (16-35 ani), stare gelatinoasa (35-50 ani) si stare uscata (peste 50 ani).

8. PROPRIETATI CHIMICE: Liber, ataca inima. Combinat, atatca ficatul si punga. Are o amre afinitate pentru metalele rare si pietrele pretioase, bauturi fine, prajituri si alte delicatese. Poate exploda instantaneu daca activitatile planificate nu au loc.

9.
INTREBUINTARE: Se intrebuinteaza mai ales in bucatarie si in dormitoare, Este cel mai puternic agent reducator de venituri. Este folosit pentru a creste efectul estetic al masinilor sport.

10. ATENTIE LA FOLOSIRE: Elementul "femeie" se serveste gol si trebuie agitat inainte de intrebuintare. In starea cristalina, se poate utiliza la lumina, cat si la intuneric. In stare gelatinoasa, numai la intuneric. Este ilegal (desi dorit) de a poseda mai mult de un izotop.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce zici?