luni, 29 noiembrie 2010

Curentate-ai cand ti`o`mpingi

Arta de a injura e un mister pentru unii mai slabi de gura. Ca sa fii maestru, tre sa ai exercitiu, dictie si imaginatie. sau macar doua dintre acestea. Nu toata lumea poate injura ca la carte. iar cei mai cretini, injura simplu, fara sa gandeasca cele spuse. Ex: Dute-n aia matii! pe unii poate ii doare in cot de mama lor, poate n-au cunoscut-o sau poate au fost conceputi la eprubeta. Prin urmare sperantele tale de a jigni pe inscuipat sunt desarte. tre sa te iei de ceva personal. Sa faci atac la persoana.
Ex: Mama ta e o tarfa! atat de tarfa incat… PLM, uita-te la tine! ...sau...
Tatato te-o ejaculat la impuslsuri de shocuri electrice iar mama ta o avut strangulare de trompa uterina in momentul conceperii. O fi injuratura lunga dar macar e zisa cu cap iar celelalt te crede spontan, destept si dibace asa ca va tacea si nu ti-o va intoarce de frica sa nu te legi si de sorasa aia prostitutentata sau de pula lui mica.
(porcul din imagine se numeste vier, meseria lui e una misto, tre sa insamanteze scroafe, la fel cum face si Catalin Botezatu doar ca Botezatu, spre nemultumirea mea nu da cu curu intr-un gard electric)



Daca nu esti genul vulgar iti recomand sa te iei de aspectul omului in cauza. Spunei ca e urat, gras, slab, etc. sau de alte lucuri cum ar fi: prost, bou, cretin, tampit.
Ex: Esti URAT! mai bine cauta prima gaura de canal si ascunde-te acolo. daca iti miroase a ceva, nu te ingrijora, ca vine de la gura ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce zici?