duminică, 30 octombrie 2011

Moaste

La Alba Iulia avem moaste.
SARITI! Sa (ne) atingem, sa ne "fingarim" cu moastele, poate avem noroc in dragoste... bani, nu murim de side sau de scroleoze sau cistite. Dumnezei si Cristosi! MOASTE!

Vai de mine cata prostie. Nu ma intelegeti gresit, dar moaste, prin definitie, inseamna un om care a facut lucrui... interesante, sa zicem, si dupa cum era firesc si omenesc, a murit. Daca era sfant... nu murea, zic eu. Sau? (aici aveti dreptul sa comentati, da-ti-va in cap unul altuia sau mie, sa va vad, certati-ma crestini!)

Eu nu pot sa cred in asa ceva. Si din postari anterioare banuiesc ca stiti si de ce. Iar in al doilea rand nu m-i se pare normal! Sa stai ca un zevzeg la coada, ca pe vreme raposatului la paine. SI nopti intregi si ziua cat e lunga. Ca e cald, ca e frig! ORICE! MOASTE!!!!!!

nu ma pot abtine sa nu trag concluzii. iar cum de obicei sub diabolic, ma gandesc la prostii. dau si definitii daca vreti!

MOASTE = NECROFILIE ROMANTICA
de ce? Pentru ca mergi la acel cadavru si il pupi, ca asa sti de la mama-ta ca trebuie facut.
pt ca NECROFIL'IE s.f. (Med.) Perversiune constând în practicarea relaţiilor sexuale cu cadavre.
taiem de acolo "relatii sexuale" si punem ROMANTIC in loc. SI avem necorfilie romantica.
Pai nu? Pana a ajunge in pat cu cineva, il/o saruti, esti romantic facand asta. QED!
N-ai cum sa nu observi disperarea romanului fanatic... iar eu, n-am cum sa nu o compar cu fuga dupa ceva ieftin, lipsit de sens pe care vrei sa il ai dar nu sti de ce.
si fac comparatie prin video-urile urmatoare. Eu vad o asemanare. Voi? mircea badea - bricolaj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce zici?