sâmbătă, 2 iulie 2011

Stiati ca...

Savant am devenit. In ultima luna am realizat multe lucruri studiind oameni sau chiar pe mine. Am ajuns la niste concluzii uluitoare si as vrea sa mi se dea un premiu pentru descoperirile mele.

Am format o rubrica de curiozitati gen "Stiati ca..." pentru care imi rezerv "stangurile" si pe care o pot prezenta pe larg si demonstrativ in mod stiintific.

Stiati ca...
... daca nu deschizi usa, risti sa intri prin ea?

... de cele mai multe ori dormi peste noapte si nu peste zi?

... mi-am baut mai bine de 60% din salar?

... francezii nu stiu romana, pt ca daca ar sti n-ar fi comis gresala de mai jos:


Stiati ca...
... si baietii plang cateodata. Am reusit sa demonstrez acest fapt pornind de la o teorie lansata de Holograf, citez: "si baietii plang cateodata, si baietii plang, nu-i asa?"... formatia se adreseaza cu o intrebare, prin urmare am incercat sa demonstrez acest fapt prin experimentul "Bocancul meu, coaiele unui copil de 10 ani".

... toate fetele din orasul meu se caca. (nu cunosc situatia celorlalte orase) N.B. experimentul s-a derulat pe o perioada de 9 ani. N.B.2: A se monta camere de filmat nu doar in baile comune ci si in cele private din locuinte.

... latei nu sunt taitei mai lati ci niste paduchi carora le place mirosul de pula si vagin nespalat si impadurit.

... masina de gunoi nu e un mijloc de transport in comun comod si util. In schimb e un loc perfect unde sa iti scoti prietena la o cina romantica.

... radio erevan raspunde la intrebarea: Poti face baie daca ai diaree? R.E: da, se poate, numai sa ai destula. Raspunsul e incomplet iar experimentul facut de mine m-a convins ca daca nu ai anusul deasupra capului, risti sa faci baie numai pe picioare.

... Se poate rămîne gravidă din lapte de vacă! Descoperire facuta in urma concluziei urmatoare:iarna, vacile mănîncă pula!

... Atentie, se poate lua SIDA de la un capac de WC! asta in cazul in care cel de dinainte nu s-a ridicat.

... poti scapa de boala vacii nebune doar prin divort.

... cel mai probabil vei supravietui unei batalii, dar numai daca nu
faci greseala sa arati inainte cuiva fotografia iubitei care te asteapta acasa.

... este foarte usor pentru oricine sa piloteze un avion, pana la aterizare, urmand instructiunile cuiva din turnul de control.

... un barbat nu va arata nici un semn de durere in cursul celor mai feroce lupte, dar se va crispa cu totul cand o femeie incearca sa-i curete zgarieturile.

... in America bucatariile nu sunt echipate cu intrerupatoare. Cand folosesti o bucatarie noaptea, trebuie sa lasi frigiderul deschis pentru a avea lumina in incapere.

... orice incuietoare poate fi deschisa cu o carte de credit sau o agrafa in cateva secunde. Exceptie fac cazurile cand dincolo de usa este un copil amenintat de un incediu.

... stiati ca legile de pe vremuri erau mult mai simple si mai elaborate decat cele de astazi? Textul de lege ce sanctiona violul, in perioada domnitorului Nicolae Mavrocordat: Cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primprejurul partilor fatatoare ale muierii i se va taia scarbavnicul madular, intru vesnica lui nefolosinta!. Astazi nu pot invata nici codul rutier. Prea complicat!

... Fetelor, nu le place pestele fiindca le bate!

... internetul este singurul loc in care barbatii sunt barbati, femeile sunt barbati, iar fetitele mici si perverse sunt agenti SRI...

M-a lasat inspiratia...
termin cu un banc.

Ea, după sex oral, vrea să-l sărute. El încearcă să se eschiveze.
- Ciudaţi sunteţi voi, bărbaţii. După voi vă este greaţă, după alţii, nu.

8 comentarii:

  1. cum eu nu cred decat in grupurile de cercetatori britanici si sunt de cele mai multe ori adepta teoriei nu crede fara sa cercetezi, dupa o perioada de studiu intensiv pot sa afirm:
    -daca nu deschizi usa risti sa intri prin ea. adevarat, o demonstreaza cucuiele din fruntea mea. sau, daca n-o deschizi inseamna ca nu vrei sa intri/iesi.
    -de cele mai multe ori dorm peste o lenjerie (de preferat curata) fie ca-i noapte sau zi.
    -mi-am baut mai bine de 60% din salar. eh, ori ai salar'ul mic ori nu ai beut singur. data viitoare invita-ma si pe mine si te asigur ca procentul va fi mai mare!
    -nici eu nu stiu romana, ce pretentii sa mai ai de la francezi!?
    m-am oprit aici cu studiul, cealalta rubrica "stiati ca?" nu face obiectul meu de interes. cu toate ca...una dintre teoriile tale se verifca :)

    RăspundețiȘtergere
  2. la comentariul rau raspund cu:

    oriunde ai fi... iti platesc drumul, cazarea la pensiune, si inca vreo 10 beri numai sa vi sa povestim impreuna la un pahar de ceva.

    dar cum stiu ca iti place sa faci pe misterioasa, nu-mi fac sperante ca o sa apari :(

    RăspundețiȘtergere
  3. buna dimineata, contele meu drag!
    suna tentant...pune berea la rece!

    RăspundețiȘtergere
  4. stiu ca vb prostii...
    de curios, cati km sunt de unde esti tu pana la mine?

    RăspundețiȘtergere
  5. hait! m-ai prins! stau prost cu geografia cu toate ca a fost proba de bac! da' cu internetu' in fata toti suntem destepti :)
    sunt kilometri suficienti cat sa racesti 3, 4 sau poate chiar 6 beri!! hai grabeste-te!

    RăspundețiȘtergere
  6. intotdeauna ai cate o scapare din intrebarile care dezvaluie ceva, fie si infim, despre tine.
    cu ce litera incepe localitatea?
    pun bere la rece. va fi cub de gheata la sticla pe cand ajungi, dar o dezghetam noi cu voie buna!

    RăspundețiȘtergere
  7. ce neatenta am fost!! abia acum am observat ca mi-ai catalogat comentariul drept "rau". daca asa a sunat ma iarta, contele meu drag, nu am vrut sa fiu rautacioasa.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu te-am simtit ca fiind rautacioasa. pur si simplu vad ca nu vrei sa dai nici un detaliu. apreciez asta. sa zicem ca ar fi si stilu meu dar pana la urma mi-am dat seama ca sunt putin (mai) egocentric pt ca am inceput sa scriu "eu in sus" si "azi eu in jos" plus "pe MINE ma enerveaza"...etc. nu voiam sa sune deloc asa C.T.DOARE, iar din cauza asta am impresia ca am pierdut cititori. nici macar cei care imi faceau reclama nu mai trimit oameni pe aici. cei drept, nici de scris nu m-am prea tinut. idei sunt, dar stare nu este din cauza oboselii... pupe, pricipesa mea scumpa, vesnica si omniprezenta.

    RăspundețiȘtergere

Ce zici?