marți, 12 octombrie 2010

Oameni enervanti: parintii OVER_PROTECTIVI

Mi s-a intamplat, si sigur nu sunt singurul: Merg pe strada linistit si vine un puradel imputit de sapte-opt ani si incepe sa urle cand ajunge in dreptu’ meu. Fiindca mai erau si alti oameni pe strada (doua minore de 12-13 ani, ne-colorate) am zis, curtenitor de altfel, ca-i fut una de-i sar dintii din gura la cacatu’ ala mic.
Si regret acum nespus ca nu i-am dat un picior in muia aia nespalata. Daca tu, mamica educata, iti lasi bivolu’ pe care l-ai cacat prin pizdoaca aia gretoasa sa fie un pui de cocalar, apai sa te mire deloc cand unu’ mai cretin, asa ca mine, ii in stare sa-i verifice starea intestinelor cu drujba. Faptu’ ca-i un cacat de copil nu-i da dreptu’ sa urle ca o maimuta la un adult.
A, sa nu uit: multa diaree ca si aliment pentru ‘psihologii’ care incearca sa-mi demonstreze cum va fi afectat acel minunat copil. NU, nu va fi afectat. Eventual bataia ii va aminti pe viitor ca nu-i in regula sa zbieri ca un animal.
Aaa, sa nu uit: ma pis pe mamicile oripilate ca rahatu’ lor plangacios ia bataie pe strada “ca e doar un copil” dupa ce ‘minunata’ lor creatura porcina a aruncat cu pietre in geamu’ vecinului sau i-a omorat pisica. Pai hai, madam, sa-l educ io pe copilu’ tau cu vreo doua rangi in dinti daca-mi distruge proprietatea. Ce zici?

Recapitulare: tu, mama, (cu singurul merit ca-n timpul copulatiei, ai stat pe spate,dupoa care: manelistul a ejaculat in pizda ta imputita, a iesit din tine un tuciuriu jegos si viitor asistat social / infractor), NU esti in stare sa-i faci educatie si ala se ia de oameni si ii injura FARA sa fie provocat, ce te astepti? A? Sa ma lupt pentru drepturile minoritatilor? MA DOARE IN PULA DE MINORITARII IMPUTITI CARE NU VOR SA LUCREZE!!! Daca vine unu’ (da’ nu Vadim, nu, eu vreau un om cu carisma lu’ Hitler) si-si propune ca-n Europa ori sa-i civilizam pe tigani or sa scapam de el, apai ala merita acatiste la biserica!

Toti rahatii semidocti care comenteaza aici si la antene despre gestul ‘deplasat’ al presedintelui sa suga o balega proaspata de vaca, nu inainte de a se plimba putin printr-un cartier de tigani borati. Dupa ce vin de-acolo in pula goala sau batuti, sa-i vad la televizor pe fagoti si pe muistele alea de asistente psihopediatrice cum le multumesc acestor minunati copii pentru flegma-n ochi.
Tara de muisti ipocriti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce zici?