vineri, 15 ianuarie 2010

Gripa porcina, si cum sa nu devi cobai

Se vehiculeaza tot mai des acest concept: gripa porcina. Ii spun concept deoarece, dupa cate stim cu toti e o mutatie a gripei simple, facuta in laborator. E concept deoarece gripa in sine e una "common" (eng) iar agitatie pe marginea ei este exagerata.
Una dintre postarile mele anterioare explica efectele gripei porcine si efectele secundare provenite in urma vaccinarii contra acestui virus AH1N1:

postare anterioara: http://c-t-doare.blogspot.com/2009/11/gripa-porcina.html

Dar sa cugetam asupra acestui fapt...nu cumva orice stire vizualizata la tv are doua fete? imi amintesc ca acum ceva vreme, nu de mult, auzeam ca un cetatean a murit din cauza gripei, la sfarsitul stirei adaugand ca persoana in cauza era obeza, avea insuficienta respiratorie si era cardiaca. Si multe alte cazuri de acest gen care nu sufereau doar de gripa porcina. La radio am auzit de ceva zile ca inainte de vaccinarea cu vaccinul anti gripal este absolut nevoie sa mergi la doctorul de familie sa vezi daca esti compatibil cu vaccinul. Cand de fapt un vaccin tre sa fie compatibil cu oricine, sa fie sigur, etc... NU! trebuie sa fi tu compatibil cu el, altfel ai puso!

Un român din 70 s-a vaccinat deja împotriva gripei porcine. Isteria continuă şi Ministerul Sănătăţii are toate şansele să consume toate cele 1,4 milioane de doze pregătite. Există şi o mare problemă: oamenii nu ştiu posibilele efecte adverse ale vaccinului şi nici ce să facă dacă li se întâmplă ceva. O doză de vaccin are 0,5 mililitri şi conţine antigen de virus gripal, cultivat pe ouă de găină, tiomersal şi o soluţie tampon salină. Problema este Tiomersalul, o substanţă bazată pe mercur. Substanţa are diverse efecte adverse, având o acţiune toxică la nivelul ţesutului nervos. Prezenţa Tiomersalului în organism poate genera abcese, granuloame şi inflamaţii. Un reputat neurochirurg francez spune chiar că vaccinul poate provoca boli grave, ca scleroza în plăci, artrita reumatoida.
Aseara am citit ca o femeie a murit in urma vaccinului...google it!

Am ajuns de fapt experimentul europei. Noi facem vaccinul in acea perioada in care acesta trebuia sa fie testat in laborator.

Pentru alte informatii utile si pareri ale oamenilor, acceseaza:

http://www.petitieonline.ro/petitie/stop_vaccinarii_obligatorii_impotriva_ah1n1_nu_acceptam_sa_fim_cobaii_vaccinului_ah1n1_in_romania_-p31364045.html

Eu sunt contra vaccinului. TU TREBUIE SA ALEGI!

Un comentariu:

  1. Eu prefer o metoda mai simpla si mai naturala, cea de prevenire a bolilor sezonului rece.
    Eu, personal, iau comprimate continand 100% extract de spirulina (alge cianofite cu o mare valoare nutritiva - minerale, enzime, vitamine sub forma chelata, usor absorbita de organism). Spirulina luata regulat, mai ales in sezonul rece, duce la intarirea sistemului imunitar prin posibilitatea corpului uman de a sintetiza sigur enzimele si substantele de care are nevoie pentru dezvoltarea de anticorpi.
    Sa te vaccinezi cu un vaccin inca ne-testat, al carui efecte secundare nu se cunosc, mi se pare un pic cam pripit... nu v-as sfatui, dar ramane la latitudinea fiecaruia, insa nu uitati un lucru - MAI BINE SA PREVII DECAT SA TRATEZI!

    RăspundețiȘtergere

Ce zici?