vineri, 6 mai 2011

Tipuri de relatii online

Internetul este tot mai mult un factor mediator in relatiile umane.
Acum 100 de ani oamenilor li se parea excelent ca puteau da vesti la mare departare prin telegrame sau scrisori.

Astazi se poarta relatiile prin intermediul tehnologiei.

Daca esti soarece de calculator, fara viata sociala, cu cosuri pe fata ca a lui Narcis Ianau, urat ca porcu sau inalt ca strutul si virgin la 24 de ani, probabil ai trecut prin urmatoarele odata.

"Conversatie mediata de calculator cu o persoana necunoscuta" - se intampla des sa cunosti online o persoana despre care nu sti nimic dar care te atrage. Poti sa-ti faci fel de fel de iluzii despre aceasta persoana, in 99% din cazuri nu se aseamana cu ceva la care te gandesti tu. Daca esti destept si ceri insistent un lucru sau doua despre identitatea ei vei avea noroc si se va ajunge si la schimb de poze, in cazurile fericite. Cei molâi, ca mine, mor curiosi.

"Online dating" - e al doilea pas intr-o conversatie online. Asta implica de la cateva ore de conversatie si cunoasterea caracterului celuilalt pana la cateva saptamani de taclale despre nimicuri, despre cum mananci tu dimineata, cum te stergi la cur, sau cum iti bei cafeaua pe buda. Daca in aceasta ipostaza de "iubiti pe internet" inca nu ai nici o idee despre cum arata persoana cealalta sau nici macar nu sti sau nu te intereseaza de unde e, trebuie sa fi un retardat, un ratat si un ghiolban care trebuie sters de pe fata pamantului doar pentru ca te bucuri ca povesteste cineva cu tine. Aceasta "relatie amoroasa" mediata de computer o gusta de obicei tarani ratati si urati cu mainile pline de besici facute de la sapa sau cu fata manjita de ulei de motor.

"Blind date" - e cazul fericit in care tartacuta te-a dus ca sa convingi cealalta persoana sa iasa cu un vaca/bou ca tine. Blind date-ul este o bajbaiala in real life. Daca ati trecut prin asa ceva, deja stiti ca povestile pe messenger sau in vreun forum ce tineau pana la 4 dimineata, acum nu le mai stiti si datorita lor nu puteti purta un dialog de macar 2 minute.

"Webcam chat/sex" - sunt cazurile fericite de relatii mediate prin calculator. Mai speli ochii, mai belesti ceva si te mai termini si relaxezi. PUNCT si doar ATAT!

Riscul combinatiei de "conversatie cu o persoana necunoscuta" + "online dating" si cu blind date este destul de mare. Niciodata nu sti ce persoana se afla de partea cealalta a monitorului. E indicat dupa cum am spus, schimbul de Yahoo ID, facebook sau poze care oricum nu sunt de invredere dar macar ai o sansa sa sti cu ce ai de-a face.

Daca treci de faza asta cu conversatia si te imprietenesti si mai mult pana ce ajungi la online dating (care implica de la dulcegarii pana la sex chat) si faci prostia sa nu-i vezi mufa, sa stii ca nu-i chiar mare hibă, iar asta daca te limitezi doar la chat. Din potriva, n-ai nimic de pierdut conversand (in afara de timp). Persoana cealalta poate chiar are idei misto, vorbeste incitant si te excita.
Ce mai conteaza daca e barbat sau femeie?
Si cuvintele sunt un bun material de masturbare!

Cu siguranta fetele rezista fara sa intrebe "nu ai vrea sa ne intalnim" dar baietii nu prea. SI daca esti destul de tembel sa propui o intalnire fara sa ai vreo dovada reala ca cealalta persoana este macar om si nu animal, du propunerea la implinire si vezi cu cine ai de-a face!
Aici ai mai multe variante:

(se aplica si pt fete, inverseaza rolurile doar)
1: Sa dai de o mincinoasa, urata cu crengi, cu cotoare de radacini ce se vor a fi par in nas. De obicei acestea vin dotate si cu o monospranceana iar din oficiu, restul corpului nu-i decat un Kil de carbe si-o roaba de oase. Aceste fiinte extraterestre, pe langa ca nu sunt pe gustul nimanui, pretind sa fie rasfatate si au impresia ca merita de toate.

2: Poate ai ghinionul sa dai peste o domnita pe nume Umpfh, Fhadd (a se pronunta in Eng.) Ülhm sau Gudrun, nume specifice fetelor carora le canta mamica inainte de culcare: "Are mama o fetita/ Cat un tanc rusesc/ Face caca la olita/ Cat un porc mistretz. Imagineaza-ti ca e genul de fata care se aseamana cu Teiul lui Avram Iancu (necesita 11 oameni ca sa o cuprinda).
Partea buna e ca nu-s de evitat decat cand mergi pe strada, in rest, in apartament sunt ok in cazul in care nu te vede nimeni. Nu sunt pretentioase, sunt chiar bucuroase ca le baga cineva in seama. Din experienta multora am aflat ca te simti bine IN ele. In cazul acesta sugerez sa nu stai dedesubt ca sa nu ramai fara aer sau sa nu te trezesti cu un sold rupt. De retinut: trebuie sa te rostogolesti de 3 ori ca sa te dai jos de pe ele.
Sincere de felul lor, iti vor declara dragoste vesnica de la prima intalnire. Contrar parerii multora, virginitatea mai rar intalnit aici decat in cazult fetelor de la punctul 1. Iar asta doar pentru ca cele de la 1 vor rasfat iar "mini tanchitzele" incurca de obicei sexul cu iubirea.

3: risti sa dai de un tip (chiar de esti baiat) sau de o tipa (chiar de esti fata). DE obicei foarte aranjat si suplu. Seamana cu un intelectual sau cu un hipster.
E gay... iar tu poate ai crezut, pe cand vorbeati online, ca e fata sau in cazul cel mai rau, l-ai confundat cu o fata pe viu datorita vestimentatiei. Nu fi dus in eroare de fustita si fese zglobii. Pe dedesubt are un penis noduros si un gaoz largit. Daca nu esti dispus sa incerci lucruri noi, fereste-te pana si de un dialor. Nu mai scapi de el, te va suna incontinuu si-ti va propune orice...nonstop!

In caz ca esti fata si dai tot de-o fata la blind date, nu-ti pot spune ca aceasta poarta semne distincte dupa care sa-ti dai seama ca e pe invers. Iti sugerez sa asculti si sa faci tot ce iti propune cu o singura conditie: sa ma chemi si pe mine sa ma uit!
Nu mai fi pretentios...
Nu-ti trebuie o femeie romantica? Dar tu ce vrei intr-o femeie inafara de pula ta?

In final, daca tot v-am plictisit, un video:

E interesant cat a evoluat omul. Am ajuns sa construim avione, sa pasim pe luna, sa una, sa alta. Am creeat Inteligenta Artificiala. Dar oare, stupiditate Artificiala (artificial stupidity) de ce nu inventam?

37 de comentarii:

  1. unde ai gasit poza asta? eram sigura ca am distrus-o...monitorul ala albastru nu mi-a placut niciodata...abia zilele trecute am reusit sa-l schimb...

    RăspundețiȘtergere
  2. ROADKILL AICI!...scriu de la servici
    poza e din arhiva personala. mi-am facut-o in aceeasi zi cand mi-am luat acei chiloti cu bulinute. poza din stanga e "imaginara". orice asemanare a personalejor cu o persoana adevarata e pur intamplatoare si nu imi asum nici o responsabilitate (sau vina?) in acest sens.

    te-ai simtit in vreun fel la postare? e adevarat ca tu m-ai inspirat, dar nu am mai adaugat a4-a categorie de persoane, cea in care banuiesc ca te afli: persoane normale.

    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. nu m-am regasit in nici una din cele trei categorii. sunt mai speciala (aud tot mai des exprimarea asta incat ajung sa cred ca "special" suporta grade de comparatie), poate de asta am ajuns si muza, nu? sa-ti explic si totodata iti raspund si la intrebarea din finalul postarii.
    se incearca de ceva vreme facerea stupiditatii artificiale. era nevoie de un exemplu reprezentiv din viata reala de la care trebuia pornita cercetarea. ei, bine, eu am fost cea care a castigat detasat. toate echipele specialisti in domeniu au ajuns la concluzia ca, de vreme ce exista perfectiunea stupiditatii in real life, la ce bun un surogat?

    RăspundețiȘtergere
  4. e, te-am convins?
    ce muncesti tu astazi? nu prea stiu exact cu ce se ocupa un conte! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) ai nota 11 pentru cele mai bune commenturi!

    Daca tu zici ca s-a gasit prostia intruchipata, atunci eu iti spun ca s-a gasit persoana dupa care se masoara standardul in uratenie. sunt eu (autodeclarat) :)).
    glumesc...habar nam...

    nu te cred totusi la faza cu prostia.
    dupa cum spuneam...nu te-am introdus in nici o categorie de acolo pt ca stiu ca esti diferita. a-4a categorie este cea cu oameni normali. simpli. frumosi!

    in ziua de azi, un conte nu mai e ce-a fost. acesta trebuie sa lucreze. sa isi croiasca drum prin viata ajutandu-se singur. Un conte in ziua de azi lucreaza ca reprezentant tehnic la o firma de telefonie f cunoscuta. ghici portocala ce-i!?

    RăspundețiȘtergere
  6. aha, de acum o parte din banii mei ajung si in buzunarul tau! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. completare: n-as fi crezut cand ti-am citit una dintre postari ca voi ajunge sa platesc intr-un fel pentru serviciile tale!

    RăspundețiȘtergere
  8. platesti pt un serviciu foarte micut. pot face mai multe. ia-o ca pe un multitasking.

    -spal vase/haine
    -gatesc excelent
    -i entertain
    - X X X excelent... iar toate astea pe proba, 15 zile gratuit direct la domicilul clientului. La incheierea abonamentului de serviciu, platiti 1 luna in avans daca contractul este pe un an de zile sau primiti reducere 20% in primele 6 luni la plata in natura (mie imi ajunge dar poti plati si integral in cazul in care vrei si tu sa te simti bine ) :))

    RăspundețiȘtergere
  9. de asemenea, la incheierea contractului pe 24 luni primiti (ca si in cazul reducerii pe 6 luni) primiti si un nou obiect al muncii gratuit. gama este destul de larga si vine ca un bouns pe langa ceea ce deja am. (mult de povestit dar unii se baga, daor ca sa mai varieze putin sau sa schimbe vechia forma de folosire a vechiului model de aparat)...in plus...asta nou si vibreaza! :))

    RăspundețiȘtergere
  10. hm, am intrat un pic pe site-ul portocaliu si nu am gasit intocmai aceste oferte
    ca un client fidel raman la vechiul abonament! :))

    RăspundețiȘtergere
  11. e un abonament special si sexcret pentru clientii mai vechi. nu ti-l prezinta nimeni decat in magazin dupa ce iti vad fidelitatea.

    RăspundețiȘtergere
  12. te platesc si pentru orele de munca prestate in afara magazinului?
    cred ca te-ai grabit la scris, apare o litera in plus (x) sau mai multe (c, r, e, t)?? am cautat in dex si amandoua variantele sunt corecte, asa ca sunt usor in ceata...:)

    ai renuntat la radio?

    RăspundețiȘtergere
  13. :)) litere intentionate:P
    nu ma plateste nimeni in afara magazinului. credeam ca pot sa-mi deschid singur franciza si sa fiu platit direct de catre abonat.

    ce dex interesant ai tu! :P

    draci! radio! tu chiar asculti? tiam zis, anuntama cand esti la calc, sii dau drumul doar pt tin :D

    RăspundețiȘtergere
  14. buna seara, contele meu drag!
    poftim de asculta: http://www.youtube.com/watch?v=S2dY0bKoLf4&feature=related
    imi place cum suna... sa fie de vina numai berea? iarasi bere...

    RăspundețiȘtergere
  15. berea e bune!
    eu stiu cel mai bine...
    vai ce mi-ar place sa pove despre berea din fiecare seara....in fiecare seara.

    e buna piesa, mai ales pe bere... asa pe bere cum e acum...cu bere...si piesa pe bere...

    si maine lucru, job si fabrica de bani ce am ajuns,...ce-as vrea sa ma debarasez :(
    tu lucri? scoala?

    RăspundețiȘtergere
  16. tu, fabrica de bani? eu nu sunt decat un biet atelier cu matrita stricata (penelul lui Grigorescu iese putin ciufulit, dar inca nu s-a sesizat!)
    fluturi, vise, magazine, bere:))
    scoala? nu ca nu prea m-a dus capul...lucru:(

    RăspundețiȘtergere
  17. ziceam fabrica de bani in sensul ca ma duc sa ii produc... sunt o mica interprindere dacca ma gandesc la salar. dupa mine nu iau mult.

    fluturi? de la ce? vise din iarba sau ce fel de vise? magazine (as in magazine?) "bere" e pe limba mea.

    scoala cum nu? ce lucrezi? eu ti-am zis! e randu tau!

    RăspundețiȘtergere
  18. tu - o mica intreprindere, eu, dupa cum spuneam, un mic atelier. nu numai dupa mine nu iau mult.

    fluturi in stomac, magazine de vise, bere si pe limba mea...

    eh, treburi marunte pe aici prin regat...

    RăspundețiȘtergere
  19. urasc ca nu stiu de unde esti!

    FLuturi in stomac? CIne e norocosul? nam incercat niciodata vise. poate imi arati candva :D

    RăspundețiȘtergere
  20. stai pe aproape... in 5 minute, postare pe NOSM

    RăspundețiȘtergere
  21. tocmai ce trecusem pe acolo. hai sa vedem!

    RăspundețiȘtergere
  22. ce sunt astea? ar trebui sa-mi placa? si de ce sunt atat de lungi?

    nu stiu ce se intampla ca nu am putut scrie pe NOSM

    RăspundețiȘtergere
  23. NOSM a simtit ca nu-ti place :P

    nu tre sa fie genul tau. Ti-am zis ca blogul e pt toti:P
    nici pe gustu meu nu e...dar primul video m-a facut sa postez
    promit ca vin cu material mai bun, cu istoric inclusiv la dubstep si altele... am material pregatit. revin revin reinviu!

    RăspundețiȘtergere
  24. uu NU categoric. nu pot asculta o piesa pana la capat.

    RăspundețiȘtergere
  25. din cauza imaginilor sau a sunetului?

    RăspundețiȘtergere
  26. stai, nu am reusit sa vad tot.
    nu imaginile sunt de vina. in lipsa imaginilor sunetul mi se pare mai greu de indurat

    RăspundețiȘtergere
  27. pt mine, imaginile spun tot ce trebuie spus despre acest stil (primul vid).

    ok... intrebasem ceva... fluturi? cine i-a provocat?

    RăspundețiȘtergere
  28. asaaa,sa revenim, adica, la lucruri mai serioase.

    off, era vorba de trupa! :)))

    RăspundețiȘtergere
  29. parca ti-am propus spre ascultare o melodie...am baut atata bere incat nu-mi amintesc???

    RăspundețiȘtergere
  30. draci:))

    bine... pe maine... poate cu o noua postare.

    RăspundețiȘtergere
  31. vom vedea. inca o muzica de noapte buna? :)

    RăspundețiȘtergere
  32. ce melodie? dami un link

    frumoasa poezie pe blog!
    iti zic si eu una candva daca esti cuminte. e pretioasa pt ca e de printre primele asa ca no postez pe Blog in Versuri

    RăspundețiȘtergere
  33. http://www.youtube.com/watch?v=vp-9axzmJZg&feature=related

    ce inseamna sa fiu cuminte?
    imi place una de pe blog in versuri:)

    RăspundețiȘtergere
  34. matematica umeda...simpe notiuni elemntare...

    RăspundețiȘtergere
  35. sa fi cuminte = to stick around
    nush ...hai sa zicem ca inventez pe clipa ce trece.
    si am sa pun in plus vreo 2 motive doar asa... ca vreau:P

    piesa e cu dedicatie? :P

    care ar fi poezia care iti place de pe blog?

    RăspundețiȘtergere

Ce zici?