joi, 17 mai 2012

Alice Madness Returns

Nici nu am explicatie cat de tare este jocul. Alice Madness Returns e o pastila de viata pentru cel ce vrea sa se sinucida. O dram de fericire si speranta pentru cel posomorat sau trist. O farama de nebunie pentru cel ce traieste viata reala prea intens.

Nici nu trebuie sa fii gamer ca sa il joci. TREBUIE sa o faci si gata, fara motiv. Doar de dragul de a sti povestea remodelata a binecunoscutei "Alice in Wonderland".

Jocul e o nebunie la propriu. Am impresia ca designerul, arhitectul, si scenaristul, toti trei deodata au fost ori fumati ori au mancat ciuperci cand l-au facut. Dar nu-i de mirare ca e in felul asta din moment ce este produs de American McGee. Mai recomand de la ei si Psychonauts. DELIR!

Nu am cum sa va dau vreun link ca sa vedeti despre ce vorbesc. Gasiti walktrough-urile pe Jewtube, daca aveti rabdare sa le vedeti.

Forgetting pain is convenient. Rememberint it, agonizing! But recovering the truth is worth the suffering. And our Wonderland, dough damaged, is safe in memory... for now!



3 comentarii:

  1. De doua saptamani se holbeaza Alice asta la mine din shortcutu' ei de pe desktop ca nu-i gasesc un crack care sa mearga, nici keygen nici serial..cum ai facut magia?? (asta daca-i luat cu grebla de pe net)

    RăspundețiȘtergere
  2. http://1337x.org/torrent/213409/0/ asta e crack fix pt jocu tau. depinde de la cine il ai. recomand skidrow. PS> se va bloca pe o singura arma pana faci rost de cea de-a 3-a. nu ai ce face decat sa repornesti jocu. ar trebui sa mearga.
    asta e jocu in sine: http://thepiratebay.se/torrent/6472282

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi mult! jocul il am, skidrow.Sper sa mearga. Mersi inca o data!!

    RăspundețiȘtergere

Ce zici?